Oyonix
Image default
Health

Alles over de geschiedenis van de luier

Geschiedenis van de luier

Luiers voor baby’s zagen het daglicht in 1961. Ze zijn gemaakt door een Amerikaanse grootvader, ingenieur Victor Mills – wiens dochter hem regelmatig vroeg om te zorgen voor zijn kleinkinderen. Mills noemde zijn creatie ” pure verwennerij”. Het is interessant om te weten dat grootvader Mills de eerste https://www.luiers-aanbieding.net maakte van uniformen voor toekomstige astronauten, uitgevonden door de Sovjet-ruimte ingenieurs in de late jaren 1950…
Momenteel is het gebruik van wegwerpluiers in het verzorgen van jonge baby wereldwijd ingeburgerd. De meeste jonge moeders en vaders kunnen de zorg voor de kleine niet voorstellen zonder Mills ‘uitvinding. De tegenwoordige luiers zijn een stuk geadvanceeerder dan de huidige en voorzien in allemaal handige snufjes.

Interessante weetjes

Moderne luiers bevatten een absorberende laag van cellulose kristallen en zijn super krachtig. In het algemeen kunnen polyacryl polymeren tot 50 keer hun eigen gewicht absorberen.

Gemiddeld besteedt elke moderne baby’s ongeveer 18 tot 20.000 uur in de luiers. Kijk dus zeker uit voor luiers aanbieding! De uitgespaarde centen kunnen namelijk goed gebruikt worden voor andere babyspullen!

Het belangrijkste nadeel van wegwerpluiers is dat ze vrij moeilijk recycleerbaar zijn.. D
Dit creëert een ernstige ecologische discussie! Wegwerpluiers vormen ongeveer 1% van het restafval!

Voorwaarden voor een perfecte luier

De taak van luiers is om de vloeistof te absorberen en snel om te zetten in gel waardoor de huid geen langdurig contact met vocht krijgt. Daarom is de belangrijkste indicatie van een goede luier een goed absorptievermogen. Probeer verschillende merken en verschillende modellen en kies luiers, die baby’s de hele nacht’ beschermen’ tegen allerlei ongemakken waar je niet op zit te wachten als je elke ochtend weer vroeg moet werken of andere belangrijke zaken te doen hebt. Kijk daarom goed naar welke maat jou baby nodig heeft want dit kan je een hoop gedoe schelen.

De kosten van wegwerpluiers

Gemiddeld gebruikt een baby ongeveer 8200 luiers van geboorte tot zindelijkheidstraining.
De gemiddelde kosten van een merknaam luier is 30 cent per stuk. Reken en tel…
Koop daarom enkel https://www.luiers-aanbieding.net ! Deze producten kun je stockeren! Kijk wel uit voor de maat. Baby’s groeien snel, dus de kleinste maten zijn niet steeds voor een lange periode nodig!

Related Posts

De oorzaak van hoofdpijn

Waar kun je voordelig een enkelbrace kopen?

Probrace heeft een ruim aanbod bandages en braces