Oyonix
Image default
Health

De bijwerkingen en complicaties tijdens een ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie wordt vaak gezien als iets dat heel eng is en erg gevaarlijk is. Niets is echter minder waar: een ooglidcorrectie is zeker niet eng en absoluut niet gevaarlijk. Doordat Ooglift u goed voorbereid op de operatie, weet u ieder moment precies waar u aan toe bent. Ook wordt u uiteraard verdoofd, waardoor u geen pijn zult ervaren tijdens de correctie. Voor onze artsen werkt dit fijner en u ervaart minder pijn. Wij van Ooglift zijn de meest ervaren aanbieder op het gebied van ooglidcorrecties, wij hebben meer dan 11.000 behandelingen uitgevoerd en weten daarom precies wat wij moeten doen in iedere situatie. Wij vinden het belangrijk dat een ooglidcorrectie voor iedereen mogelijk is, daarom hanteren wij een erg lage prijs: 875 euro voor beide bovenoogleden.

Geen zorgen bij een bijwerking

Na de ooglidcorrectie is het normaal dat er bijwerkingen en/of complicaties optreden. U hoeft u hier geen zorgen over te maken en dit is volkomen normaal. Om u toch vast een beetje voor te bereiden op mogelijke bijwerkingen/complicaties, sommen wij deze alvast voor u op. Niet alle bijwerkingen die wij hier beschrijven, zullen ook daadwerkelijk bij u optreden. Enkele bijwerkingen zijn zeer zeldzaam en daarom gaan wij er niet vanuit dat u hier last van zult krijgen. Door een verstoring van de lymfeafvoer kan er een oogontsteking ontstaan. Met name in de eerste paar weken na de operatie is hier een grotere kans op. Wanneer dit gebeurt, dient u contact met ons op te nemen en zullen wij u verder helpen zodat de ontsteking zo snel mogelijk verholpen is.

Een goede genezing

Een andere bijwerking die kan ontstaan, is cysten. Hierbij ontstaan er kleine, gele bobbeltjes op de plek waar wij de hechtnaald door uw huid hebben gestoken. U hoeft zich geen zorgen te maken over deze bobbeltjes, ze zullen vanzelf weer verdwijnen! Een andere bijwerking is een litteken, iedereen zal deze als gevolg van de operatie krijgen. Om een mooie genezing van het litteken te bevorderen, raden wij u aan te stoppen met roken. Uiteraard doen onze artsen er al alles aan om uw litteken zo klein en onopvallend mogelijk te houden.

Wij staan graag voor u klaar

Wij hopen u wat meer te hebben geïnformeerd over de complicaties/bijwerkingen die tijdens een operatie kunnen optreden. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u uzelf altijd wenden tot een van onze artsen. Wij staan graag voor u klaar en gaan samen met u voor het beste resultaat!

Related Posts

CBD VAPE olie ervaringen

Voorkom blessures tijdens het sporten!

Kom helemaal tot rust in dit wellness hotel