Freedom in motion: uw oefentherapeut-Mensendieck

In Amstelveen en omstreken kunt u bij Freedom in motion u terecht voor oefentherapie Mensendieck. De behandelingen kunnen plaatsvinden in de praktijk, bij u thuis of op het werk. Hierdoor hoeft u uw dagelijkse houdingen en bewegingen niet na te bootsen maar worden deze in uw eigen leefsituatie geanalyseerd en geoefend.

Voor een individuele behandeling kunt u onder andere terecht voor Mensendieck bij houding gerelateerde klachten en Mensendieck bij spanning en stress. Naast de individuele oefentherapie-Mensendieck verzorgt Freedom in motion ook groepslessen en bedrijfstrainingen.

Mensendieck bij houding gerelateerde klachten

Als oefentherapeut-Mensendieck is Freedom in motion gespecialiseerd in het aanleren van gezond (beweeg)gedrag. Want net als ieder ander heeft u zo uw eigen houding en manieren van bewegen. Sommige gewoontes zijn echter niet goed voor het lichaam waardoor pijnklachten kunnen ontstaan.

Tijdens het intakegesprek en het onderzoek krijgt u al inzicht in de oorzaken van uw klachten. Samen met u wordt een behandelplan opgesteld, dit plan is gericht op oefentherapie Mensendieck. Als de behandeling is afgelopen weet u waardoor de klachten ontstaan en wat u er zelf aan kunt doen. Tijdens het traject wordt alles bijgehouden in boekje zodat u naslagwerk heeft dat u in de toekomst kunt gebruiken.

Mensendieck bij spanning en stress

Stress heeft een functie maar lang aanhoudende stress kan allerlei klachten veroorzaken. Uiteindelijk kun je zelfs overspannen worden of een burn-out krijgen.

Mensendieck kan helpen bij spanning en stress. Bij Freedom in motion starten we met een gesprek. In dit gesprek kijken we samen met u naar de oorzaken van uw klachten en zetten we samen op een rijtje wat er nodig is om weer meer rust te vinden.

Eén van de onderdelen van de behandeling is om weer te leren ontspannen met behulp van ontspanningsoefeningen. Er worden u verschillende ontspanningsoefeningen aangeboden zodat u zelf kunt bepalen wat het beste bij u past.

Groepslessen in Amstelveen

Bij Freedom in motion kunt ook terecht voor groepslessen in Amstelveen:

  • Back in motion,

  • Pregnant in motion,

  • Fit in motion,

  • 55+ in motion,

  • Relax in motion.

De groepslessen zijn kleinschalig zodat er altijd voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. Kijk voor meer informatie op www.freedominmotion.nl