Gezond & JIJ – Gezond zijn en goed in uw vel zitten

Gezond zijn en goed in uw vel zitten

Veel mensen in Nederland hebben last van overgewicht. Van deze mensen weten maar weinig mensen een goede balans te vinden tussen voeding en verbranding. Er staan diverse hulpmiddelen op het internet maar die werken vaak alleen maar op de korte duur. Dit heeft er mee te maken dat ieder lichaam anders is en dat ieder lichaam dus ook anders reageert op voeding. Iemand die daar bijzonder veel kennis over heeft is Maria Commijs van Gezond & Jij. Zij begrijpt dat een dieet voor iedereen anders is, en daardoor effectiever wanneer het goed is afgestemd. Gezond & Jij is een onderneming die u graag helpt met afvallen of met het vasthouden van uw ideale gewicht. Neemt u eens vrijblijvend contact op met Maria Commijs om te kijken wat zij voor u kan betekenen.

Een goede manier van afvallen

Afslanken kan met of zonder maaltijd vervangers. Het belangrijkste is dat u een balans vindt tussen voeding en verbranding. Wanneer u besluit af te vallen met maaltijd vervangers is Maria Commijs van Gezond & Jij gespecialiseerd in het unieke Cambridge Weight Plan. Het Cambridge Weight Plan is een weg naar een ander eetpatroon. Het werkt met een stappenplan, maatwerk dus. Het is flexibel en helpt u op een manier die het beste past bij uw leefstijl. Wanneer u liever niet afvalt met maaltijdvervangers is Maria Commijs gespecialiseerd in gewichtsbeheersing. Gezond & Jij is gediplomeerd in begeleiding bij het verantwoord beheersen van uw gewicht. In de praktijk in Doetinchem kunt u dan ook terecht voor deskundige hulp.

Deskundige hulp bij afvallen

Deskundige hulp bij het afvallen gaat verder dan kilo’s kwijtraken. Natuurlijk krijgt u advies en ondersteuning bij het bestrijden van overgewicht. U wordt een gezond voedingspatroon aangeleerd en u krijgt advies op het gebied van beweging. Dat allemaal in combinatie met een persoonlijk weekmenu. Dat zijn de middelen, maar u moet ook lekker in uw vel zitten. Daarom is het belangrijk dat u mentale ondersteuning gericht op motivatie en zelfvertrouwen krijgt en dat u bewustwording ontwikkeld en leert omgaan met lastige momenten.

 Begin vandaag nog met afvallen en neem vrijblijvend contact op met Gezond & Jij voor deskundig advies.

http://www.gezondenjij.nl/