Oyonix
Image default
Health

Kom helemaal tot rust in dit wellness hotel

Op z’n tijd verdient iedereen een beetje ontspanning. Voor de een is dat rustig op de bank liggen en naar een favoriete serie of film kijken. Terwijl de ander pas echt tot rust kan komen in een wellness of spa. Behoor jij tot deze laatste groep? Breng dan eens een bezoekje aan Wellness Hotel de Wilmersberg. Dit prachtige hotel is van alle gemakken voorzien en beschikt over een groots aantal wellness faciliteiten en een wellnessboutique. Het is de perfecte locatie om even helemaal tot jezelf te komen en heerlijk uit te rusten. Of je dit nou alleen doet, met een vriendin, collega of familielid. Iedereen is meer dan welkom. Voorkom stress, of overspannenheid. Je hebt er niets aan als je jezelf niet optimaal voelt. Trek daarom op tijd aan de bel wanneer je voelt dat je lichaam het niet meer kan bijbenen en laat je verwennen bij Wellness hotel de Wilmersberg.

Wellness en spa faciliteiten

Afgelopen jaar is de wellnessboutique onder handen genomen en vernieuwd. Geniet van een lang, dromerig en ontspannend weekend in de Lutte. Laat de schoonheidsspecialistes je verwennen en kom als herboren weer thuis na een weekendje relaxen. Of u nu gaat voor een gezichtsbehandeling, een lekkere massage of een van de vele andere mogelijkheden, u zal er gegarandeerd van ontspannen. Daarnaast zijn er ook nog andere faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Denk aan een overdekt verwarmd zwembad met jetstream, een whirlpool, een Turks stoombad, sauna, fitnessruimte, infra-roodsauna en meer!

Kom tot rust in de omgeving

Naast het hotel zelf, heeft ook de omgeving veel te bieden aan iedereen die opzoek is naar ontspanning. Ben je een echt buitenmens? Dan zal je de omgeving van Twente geweldig vinden. Veel natuur om lekker te wandelen of er op uit te trekken met de fiets.

https://www.wilmersberg.nl/nl/faciliteiten/wellness-hotel-twente

Related Posts

Uiterlijk van een oudere vrouw

Help ik ben hooggevoelig, wat nu?

Bodytec Club | EMS Training