Oyonix
Image default
Health

Uiterlijk van een oudere vrouw

Veel vrouwen gaan zich minder mooi voelen naarmate ze ouder worden, dit is hartstikke normaal. Je jeugdige vormen en huid verdwijnt omdat je lichaam gewoon ouder word. Je lichaam kan het niet aan om 80 jaar lang je huid strak te houden, die gaat op een gegeven moment gewoon wat minder strak zitten en wat slapper hangen. Dat vrouwen zich minder mooi gaan voelen, wil nog niet zeggen dat ze er minder mooi uit gaan zien. Veel vrouwen maken de fout om dat over zichzelf te denken. Helaas is deze gedachte er lastig uit te praten daarom zijn er gelukkig een aantal maatregelen die kunnen worden getroffen zodat vrouwen zich weer mooier gaan voelen.

Een veelvoorkomende “kwaal” waar veel vrouwen een probleem mee hebben is het slapper gaan hangen van de borsten. Dit kan al vrij jong voorkomen door bijvoorbeeld een zwangerschap, of als een vrouw heel veel is afgevallen. Ook als vrouwen ouder worden komt dit fenomeen veel voor. Dit probleem kan op een vrij simpele manier worden opgelost. Vrouwen kunnen ervoor kiezen om een borstvergroting te laten doen. er word dan een siliconen implantaat in de borst geplaatst waardoor die weer voller en strakker staat. In Nederland zijn de chirurgen die deze operatie doen zo gespecialiseerd dat je vrijwel overal het beste resultaat zal krijgen, het wordt daarom ook aangeraden om in Nederland de operatie te laten doen.

Nog een veelvoorkomende kwaal die bij ouderdom voorkomt is het hangen van de oogleden. Dit heeft niet alleen een uiterlijk effect maar kan ook het zicht van iemand hinderen doordat de huid te ver overhevelt. Door de druk van het overtollige huid op de ogen kan dit ook vervelende hoofdpijn veroorzaken. Dit kan door middel van een simpele bovenooglidcorrectie worden verholen. De bovenooglidcorrectie ervaringen zijn erg positief, vooral omdat mensen geen last meer van hoofdpijn hebben en weer meer kunnen zien.

http://faceland.nl/

Related Posts

Pijn tijdens het joggen of hardlopen?

PatienceMax

Witte tanden kan je thuis krijgen!