Oyonix

Vrouwen leren van zichzelf te houden in Vlaanderen

Tantra for Life is de organisatie in Vlaanderen die er voor zorgt dat vrouwen zich beter in hun vel en relatie voelen. Dit wordt gedaan vanuit realistische optiek. Dus geen zweverige verhalen, die uiteraard wel bekend zijn, maar daar is men aan het begin niet aan toe. Door de levensenergie (Kundalini) te laten stromen, voelen vrouwen zich meer vrouw en daardoor zelfverzekerder. Door het verzorgen van de tantra massage voor vrouwen, worden vrouwen weer gelukkig. En als zij hun partner zo ver krijgen dat deze mee gaat op cursus, hebben ze een nieuwe hobbie voor beiden ontdekt. De muzikant Sting kan het beamen dat je niet moet denken in ’11 minuten’, maar eerder zes uren. Dat is wat vrouwen willen, een partner die niet van het snelle werk is, maar die er voor zorgt dat zij optimaal kunnen genieten. Doordat ze beiden weten wat de bedoeling is, kunnen beiden optimaal genieten. Niet met de zogenaamde Kamasutra-achtige standjes, die lijken op de Yab Yum posities binnen de Tantra, maar door bij elkaar de levensenergie op te wekken en te laten stromen. Deze vaardigheid neemt veel tijd in beslag, maar is dan ook iets waar velen gelukkig van worden. Veel vrouwen leren weer of voor het eerst van zichzelf te houden. Hierdoor kunnen zij ook meer geven in een relatie. Tantra for Life leert je weer genieten van de kleine dingen. Vaak wordt het voorbeeld met de chocolade aangehaald. Je hebt hetzelfde, maar kunt er meer van genieten. Tijdens een tantra massage ervaar je een gevoel van intiemiteit en opkomende lust. Het mooie in Tantra dat alles mag en niet moet. Je mag de masseur aanraken, waardoor er een vorm van interactie ontstaat.

Een tantra massage voor vrouwen neemt 2,5 uur in beslag. Dit is op zich al bijzonder voor een massage die vrouwen met veel plezier ondergaan. Aan het einde van de massage voelen zij zich volledig herboren. Onderweg naar huis drinken ze water wat ze hebben gekregen van Tantra for Life. Het lichaam is in beweging en de massage werkt nog dagen door. Het is heel belangrijk dat het lichaam goed is gereinigd voor de massage begint. Met name de streek rond de anus dient goed te worden gewassen. Doordat het lichaam in gang wordt gezet, worden geuren versterkt. Helaas voor de masseur ook de onaangename . Wat rokers niet kunnen tegenhouden is de geur die vrij komt uit de longen. Dit kan soms onaangenaam zijn, maar de masseur is professioneel genoeg om niets te laten merken. Het enige wat gedaan kan worden is de tanden poetsen (de tandenborstel ligt klaar) en daarna de mondspoelen met mondspoelmiddel.

Voorafgaand aan de massage wordt er eerst gedouched. Daarna trek je de badjas die klaarhangt aan en stap je in de badslippers die ook klaar staan… De massage gaat van start en na de massage wordt je geholpen met het afspoelen van je rug. Hierop zit behoorlijk wat massage olie.

Meer informatie is te vinden op www.tantraforlife.be