Oyonix

Vrouwen vol overgave tijdens tantra massage, dus geen schaamte of schuldgevoel

Tantra for Life is de organisatie in Nederland die vrouwen gelukkig maakt doordat zij zich beter in hun vel en relatie voelen. Door de levensenergie (Kundalini) te laten stromen, voelen vrouwen zich meer vrouw en daardoor zelfverzekerder. Door het verzorgen van de tantra massage voor vrouwen, worden vrouwen weer gelukkig. En als zij hun partner zo ver krijgen dat deze mee gaat op cursus, hebben ze een nieuwe hobbie voor beiden ontdekt. De muzikant Sting (Police, maar ook een echte Tantrika) kan het beamen dat je niet moet denken in ’11 minuten’, maar eerder zes uren. Dat is wat vrouwen willen, een partner die niet van het snelle werk is, maar die er voor zorgt dat zij optimaal kunnen genieten. Doordat ze beiden weten wat de bedoeling is, kunnen beiden optimaal genieten. Niet met de zogenaamde Kamasutra-achtige standjes, die lijken op de Yab Yum posities binnen de Tantra, maar door bij elkaar de levensenergie op te wekken en te laten stromen. Deze vaardigheid neemt veel tijd in beslag, maar is dan ook iets waar velen gelukkig van worden.

Een tantra massage voor vrouwen duurt 2,5 uur. Dit is op zich al bijzonder voor een massage die vrouwen met veel plezier ondergaan. Aan het einde van de massage voelen zij zich volledig herboren. Onderweg naar huis drinken ze water wat ze hebben gekregen van Tantra for Life. Het lichaam is in beweging en de massage werkt nog dagen door. De allereerste keer zijn ze wat zenuwachtig, maar na de massage voelen zij zich een ander mens. En de dagen erna bruisen ze van de energie en zijn zeer opgewonden. Dit is een aanleiding voor de partners om hun vrouw op een tantra massage te laten gaan. Zeker vrouwen die financieel afhankelijk zijn, moeten dit ondervinden. Het is heel belangrijk dat het lichaam goed is gereinigd voor de massage begint. Met name de streek rond de anus dient goed te worden gewassen. Doordat het lichaam in gang wordt gezet, worden geuren versterkt. Helaas voor de masseur ook de onaangename . Wat rokers niet kunnen tegenhouden is de geur die vrij komt uit de longen. Dit kan soms onaangenaam zijn, maar de masseur is professioneel genoeg om niets te laten merken. Het enige wat gedaan kan worden is de tanden poetsen (de tandenborstel ligt klaar) en daarna de mondspoelen met mondspoelmiddel. Het klinkt raar, maar als je de tanden niet poetst voor de massage ook de mondgeur harder ruiken.

Voorafgaand aan de massage wordt er eerst gedouched. Daarna trek je de badjas die klaarhangt aan en stap je in de badslippers die ook klaar staan… Door op deze manier te werken hoeven vrouwen zich ook niet onzeker te voelen of er toch geen ‘geurtje’ is blijven hangen. De masseur heeft zich ook net voor de sessie gedouched en er ligt altijd een schoon laken op de matras en daar overheen lekker ruikende schone handdoeken. De gebruikte massage olie is speciaal ontwikkeld zodat iedereen dit kan verdragen. Er zijn altijd mensen met een allergie en daar is rekening mee gehouden.

Door op deze manier te werken voelen vrouwen zich vertrouwd wanneer zij op de massagemat plaatsnemen. De massageruimte is gezellig intiem ingericht en draagt bij aan een geslaagde massage. Het licht in de ruimte wordt gebracht door kaarsjes. En de muziek is aangepast wat zorgt dat je snel kunt loskomen van de dagelijkse beslommeringen.

Meer informatie is te vinden op www.tantraforlife.nl